G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.801,88

Beşiktaş Kulübü, Transfer İddialarına Açıklama Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü, yeni sezon kadro yapılanması hazırlıklarını sürdürürken basında çıkan transfer haberleri hakkında resmi bir açıklama yayınladı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, transfer sezonunun henüz başlamadığı ve sosyal medyada çıkan iddiaların gerçeklikle ilgili olmadığı vurgulandı. Taraftarların doğru bilgilere ulaşmak için resmi kulüp kanallarını takip etmeleri önemle hatırlatıldı.

Medya organlarında çıkan transfer haberlerinin normal olduğu belirtilirken, sosyal medyada dolaşan ve gerçeklikten uzak olan iddialara itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi. Beşiktaş Kulübü, taraftarların bu tür spekülatif ve asılsız haberlere inanmamaları konusunda uyarıda bulundu. Özellikle sosyal medyada yapılan kurgusal, çarpıtılmış ve olumsuz algı yaratan haberlere karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Beşiktaş’ın yeni sezon kadro hazırlıklarının itinayla sürdürüldüğü belirtilirken, transfer sezonunun kulüp için önemli bir dönem olduğu aktarıldı. Haberin kaynağı İhlas Haber Ajansı (İHA) olarak belirtilirken, Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya yer verildi. Taraftarlara en güncel ve doğru bilgilerin resmi kulüp kanallarından duyurulduğu hatırlatılarak, kulübün takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

Transfer sezonu öncesinde çıkan haberlerin doğal olduğu ancak gerçeklikten uzak olan iddialara inanılmaması gerektiği belirtilen açıklamada, taraftarların kulübün resmi kanallarını takip ederek güvenilir bilgilere ulaşabileceği ifade edildi. Beşiktaş Kulübü’nün, yeni sezon kadro hazırlıklarının detaylarına ilişkin güvenilir bilgiler vermek adına gerçekleştirilen açıklama, taraftarların doğru ve güvenilir kaynaklardan bilgi almalarına olanak sağlayacak nitelikteydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Kulübü, Transfer İddialarına Açıklama Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!