G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü İçin Atletico Madrid’e Teklif Yapacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiraladığı Çağlar Söyüncü için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertli ekip, oyuncunun menajeri ve kendisine transfer teklifi yapmak için hazırlıklara başladı. Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ile mutlu olduğunu ve takıma katkı sağladığını belirterek, geleceği konusunda net bir yol belirlemek istiyor.

Çağlar Söyüncü’nün performansı Fenerbahçe yönetimini etkiledi. 16 maçta 2 gol ve 1 asist yaparak takımına katkı sağlayan milli futbolcunun performansı, takım içinde olumlu yankı uyandırdı. Bu nedenle Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün kadroda kalması için girişimlerde bulunmaya karar verdi.

Öte yandan Galatasaray da Çağlar Söyüncü’nün transferiyle ilgileniyor. Stoper hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, 28 yaşındaki oyuncunun durumu hakkında bilgi almak için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı. Çağlar Söyüncü’nün transfer durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Fenerbahçe’nin Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid’e yapacağı teklif bekleniyor. Oyuncu, geleceği konusunda net bir karar vermeden başka kulüplerle görüşmek istemiyor. Sarı-lacivertli takımın teklifi ve geleceği hakkında yapılacak görüşmeler sonucunda transfer süreci netlik kazanacak.

Çağlar Söyüncü’nün geleceğiyle ilgili spekülasyonlar devam ederken, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın oyuncu için kararlı oldukları görülüyor. Transfer sürecinin sonuçlanmasıyla birlikte Çağlar Söyüncü’nün hangi kulüpte forma giyeceği netlik kazanacak. Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin ardından transfer sürecinin nasıl ilerleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü İçin Atletico Madrid’e Teklif Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!