G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Galatasaray’ın Arjantinli Yıldızı Icardi’den Açıklama: “Ayrılacak İddialarına Son Nokta!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Arjantinli gol kralı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte ülkesi Arjantin’de bir programa konuk oldu. Galatasaray formasını bir yıl daha giyeceğini açıklayan başarılı futbolcu, “Ayrılacak” iddialarına son noktayı koydu. Icardi, Türkiye’deki rekabet ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, ülkesi Arjantin’de eşi Wanda Nara ile birlikte bir programa konuk oldu ve Türkiye’deki rekabetle ilgili açıklamalarda bulundu. Icardi, önümüzdeki sezon da Galatasaray’da kalacaklarını söyledi ve aldıkları kararın arkasında olduklarını belirtti.

Mauro Icardi, Galatasaray formasını bir yıl daha giyeceğini açıklarken Türkiye’deki rekabetin çılgınca olduğunu ifade etti. Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini inanılmaz bulduğunu ve tarihinin büyük olaylarla dolu olduğunu dile getirdi. Rekabetin sokakta çılgınca devam ettiğini belirten Icardi, Türkiye’deki futbol ortamının kendisini şaşırttığını söyledi. Eşi Wanda Nara ise Galatasaray’a gelmek için kendisini ikna ettiğini ve İtalya’dan Paris’e giderken Galatasaray’a gitmeyi düşünmediklerini ancak sonunda ikna olduklarını ifade etti. Icardi’nin Galatasaray’da geçirdiği 2 sezonda 73 maçta 55 gol attığı ve 20 asist yaptığı bilgisi de verildi. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin performansı dikkat çekerken, eşi Wanda Nara’nın da Galatasaray’a olan desteği ön plana çıktı.

Mauro Icardi, Galatasaray’ın başarılı futbolcusu olarak ülkesi Arjantin’de hayranlarıyla buluştu. Icardi’nin Galatasaray’da kalma kararının ardından taraftarlar sevinçlerini dile getirirken, futbolcunun performansına olan desteğini tekrar vurguladılar. Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın da Galatasaray’a olan inancı ve desteği, futbolcunun kararında etkili oldu. Mauro Icardi’nin Galatasaray macerasının devam edeceği haberleri, taraftarlar arasında büyük sevinç yaratırken, futbolcunun performansı ve desteğiyle birlikte takıma katkı sağlaması bekleniyor. Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın, futbolcunun kararında etkili olduğu ve Galatasaray’a gelmek için onu ikna ettiği detayları da paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Arjantinli Yıldızı Icardi’den Açıklama: “Ayrılacak İddialarına Son Nokta!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!