G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,58
CNY4,85
GBP44,97
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol77,20
GR. ALTIN2.879,97
BTC2.088.125,32

Mehmet Akif Mahallesinde Geri Dönüşüm Deposunda Çıkan Yangın Sonrası İtfaiye Erinin Yürekleri Ağza Getiren Müdahalesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın, 23 Ağustos tarihinde saat 00.30 sıralarında Kayseri’nin Mehmet Akif Mahallesi Çamlıca Sokak’taki bir geri dönüşüm deposunda meydana geldi. Çıkan yangını fark eden vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etmeye başladı. Polis ekipleri ise çevreye geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yangın esnasında, depodaki Türk bayrağını gören bir itfaiye eri hemen merdiveni kullanarak bayrağı alarak ekip aracına koydu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Neyse ki yangın sonucunda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı, ancak depoda ciddi bir hasar meydana geldi.

Vatandaşların cep telefonlarıyla kaydettikleri görüntülerde, geri dönüşüm deposundan yükselen alevlerin binayı sardığı görülüyor. İlerleyen görüntülerde ise itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği anlar yer alıyor. Bu esnada itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri de olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Yangın nedeniyle bölgede kısa süreli bir panik yaşansa da, ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Olayın ardından depoda meydana gelen hasarın boyutu ise henüz netlik kazanmadı. Polis ekipleri ise soruşturmayı derinleştirmek ve olası benzer olayların önüne geçmek için gerekli adımları atmaya devam ediyor.

Geri dönüşüm deposundaki yangın sonrasında bölgedeki vatandaşlar, itfaiye ekiplerine ve diğer müdahalede bulunan ekiplere teşekkür etti. Yangının çıkış noktası ve sebebi hakkında detaylı bilgi verilmese de, olayın akıbetini belirleyecek soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü belirtildi. Yangının çevreye verdiği maddi hasarın yanı sıra, depoya ait malzemelere ve ekipmanlara da zarar verdiği tahmin ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mehmet Akif Mahallesinde Geri Dönüşüm Deposunda Çıkan Yangın Sonrası İtfaiye Erinin Yürekleri Ağza Getiren Müdahalesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!