G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,58
CNY4,85
GBP44,97
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol77,20
GR. ALTIN2.879,97
BTC2.088.125,32

AKP, MYK Toplantısını Bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’nin dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından önümüzdeki hafta yapılacak MYK toplantısı merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazartesi günü gerçekleştireceği toplantıda, MYK üyelerinin bayram tatili boyunca sahada edindikleri gözlemleri dinleyeceği ve ay sonunda yapılması planlanan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı hakkında izlenecek yolun belirleneceği belirtiliyor.

Toplantıda, belediye başkanlarının yaşadıkları problemleri Erdoğan’a ileteceği vurgulanıyor. Basına kapatılacak olan toplantının ardından, Erdoğan’ın da katılımıyla genel istişare ve değerlendirme bölümüne geçilecek ve belediye başkanlarının bütçe sıkıntıları, borçların fazlalığı, personel maaşları ve bürokratik engeller gibi konuları bizzat Erdoğan’a ileteceği belirtiliyor.

AKP’nin önümüzdeki haçta, MYK toplantısında ele alınacak konular arasında Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı da bulunuyor. Belediye başkanlarının kampta yaşadıkları problemleri Erdoğan’a aktaracakları ve çözüm yolları üzerinde tartışacakları ifade ediliyor. Ak Parti MYK toplantısında, belediye başkanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek MYK toplantısının, parti içindeki iletişimi güçlendirmesi ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekeceği belirtiliyor. Toplantı sonrasında alınacak kararların, parti içi disiplini ve hedeflenen politikaların uygulanması noktasında önemli bir adım olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP, MYK Toplantısını Bekliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!