G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,88
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol77,16
GR. ALTIN2.876,71
BTC2.089.392,57

Adalet Bakanlığı’ndan Skandal Karar: Tehdit ve Şantaj İddialarıyla Açığa Alınan Hakim İhraç Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı tarafından Adana Adliyesi’nde görevli hakim Gül A.’nın tehdit ve şantaj olaylarına karıştığı iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, hakim Gül A.’nın mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak bu tür işlemlerde bulunduğu belirtilerek açığa alındığı ve başka bir dosyadan dolayı da ihraç edildiği ifade edildi.

Adalet Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, Adana Adliyesi’nde görevli hakim Gül A.’nın tehdit ve şantaj olaylarına karıştığı iddialarının ardından mesleğinden açığa alındığı belirtildi. Bakanlık, hakim Gül A.’nın nüfuz ve itibarını kullanarak bu tür işlemlerde bulunduğunu tespit ederek ihraç edildiğini duyurdu.

Hakim Gül A.’nın Adana Adliyesi’nde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına karışması sonucu Adalet Bakanlığı kararını verdi. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, hakim Gül A.’nın mesleğinin nüfuz ve itibarını kötüye kullanarak bu tür suçlara karıştığı belirtildi. Bu sebeple hakim Gül A.’nın önce açığa alındığı, ardından da başka bir dosya nedeniyle ihraç edildiği açıklandı.

Adana Adliyesi’nde görevli hakim Gül A.’nın tehdit ve şantaj olaylarına adının karışması sonucunda Adalet Bakanlığı tarafından açığa alındığı belirtildi. Adalet Bakanlığı’nın yaptığı yazılı açıklamada, hakim Gül A.’nın mesleğinin nüfuzu ve itibarını kötüye kullanarak bu tür eylemlerde bulunduğu tespit edilerek ihraç edildiği duyuruldu.

Adalet Bakanlığı, Adana Adliyesi’nde görevli hakim Gül A.’nın tehdit ve şantaj olaylarına karıştığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, hakim Gül A.’nın mesleğinin nüfuz ve itibarını kötüye kullanarak bu tür suçlara karıştığı belirtilerek açığa alındığı ve daha sonra ihraç edildiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adalet Bakanlığı’ndan Skandal Karar: Tehdit ve Şantaj İddialarıyla Açığa Alınan Hakim İhraç Edildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!