G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

Manisa FK Teknik Direktörü Levent Devrim ile Yollar Ayrıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Futbol Kulübü, 1. Lig’de mücadele eden bir takımdır. Teknik direktörleri Levent Devrim ile yollarını ayırdıklarını duyurmuşlardır. Levent Devrim’in ayrılma kararı yeni sezondaki planlamalar doğrultusunda alınmıştır. Kulüp, yaptığı açıklamada Levent Devrim’e teşekkür etmiş ve bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyerek ayrılan teknik direktöre veda etmiştir.

Manisa FK, Türkiye’nin 1. Lig takımlarından biridir. Kulüp, teknik direktör Levent Devrim ile yollarını ayırmıştır. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, yeni sezon planları doğrultusunda Levent Devrim ile görüşmeler sonuçsuz kaldığı için ayrılık kararı alındığı belirtilmiştir. Mütevazı bir dille ifade edilen ayrılık mesajında Levent Devrim ve ekibine kulübe verdikleri emekler için teşekkür edilmiş ve başarılar temenni edilmiştir. Haber, İhlas Haber Ajansı (İHA) kaynaklıdır.

Manisa FK, 1. Lig’de mücadele eden bir futbol takımıdır. Teknik direktörleri Levent Devrim ile yollarını ayırmışlardır. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, yeni sezon planlamaları doğrultusunda teknik direktörleriyle yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı ve bu nedenle kararın alındığı ifade edilmiştir. Levent Devrim ve ekibine kulübe verdikleri emekler için teşekkür edilerek, yeni kariyerlerinde başarılar dileyen bir mesaj ile veda edilmiştir.

Manisa FK, Türkiye’nin 1. Lig takımlarından biridir. Teknik direktörleri Levent Devrim ile yollarını ayırmışlardır. Kulüp, yaptığı resmi açıklamada Levent Devrim ile yeni sezon planlamaları doğrultusunda görüşmelerin sonuçsuz kaldığı için ayrılık kararı aldığını duyurmuştur. Levent Devrim ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileyen bir mesaj ile veda edilmiştir. Haber İhlas Haber Ajansı (İHA) kaynaklıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa FK Teknik Direktörü Levent Devrim ile Yollar Ayrıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!