G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,57
CNY4,84
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST9.106,96
Petrol77,09
GR. ALTIN2.875,67
BTC2.086.567,94

Atatürk Anıtına Bıçakla Saldıranların İfadesi: “Ben Mesih’im”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da bulunan Atatürk anıtına baltayla saldıran ve gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri kamuoyuna yansıdı. Olayın ardından gözaltına alınan 3 kişiden biri olan M.T., polise verdiği ifadesinde, “Ben Mesih’im” dedi. Diğer şüpheliler ise saldırıyı gerçekleştirdiklerini kabul etti ancak nedenlerini açıklamaktan kaçındılar.

Atatürk anıtına yapılan saldırı 27 Ekim tarihinde gerçekleşmişti. Şüphelilerin baltayla anıta zarar verdiği ve ardından kaçtığı güvenlik kameralarına yansımıştı. Polis ekipleri, olayın ardından yaptıkları çalışmalar sonucunda şüphelileri yakalamış ve gözaltına almıştı.

Verdikleri ifadelerde, M.T. ve diğer şüpheliler saldırıyı gerçekleştirdiklerini kabul etmişlerdi. Ancak M.T.’nin “Ben Mesih’im” şeklindeki ifadesi dikkat çekti. Diğer şüpheliler ise saldırının nedenini açıklayarak, sadece ‘uygulamak istedikleri’ için harekete geçtiklerini belirttiler.

Olayın ardından sosyal medyada büyük tepki çeken saldırının ardından, şüphelilerin ifadeleri de kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Mahkeme sürecinin başlamasıyla birlikte, şüphelilerin ne gibi cezalarla karşılaşacakları merak konusu oldu.

Atatürk anıtına yapılan saldırı, ülkede Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan saygının sorgulanmasına yol açtı. Yetkililer olayın soruşturmasını titizlikle yürütürken, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin neden böyle bir eyleme giriştikleri de araştırılıyor. Kamuoyu ise, bu tür olayların bir daha yaşanmaması ve Atatürk’e saygının korunması gerektiği konusunda birleşiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atatürk Anıtına Bıçakla Saldıranların İfadesi: “Ben Mesih’im”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!