G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO37,56
CNY4,84
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST9.072,47
Petrol77,63
GR. ALTIN2.881,49
BTC2.082.170,81

Adana’da Bir Apartmanda Yaşanan Dehşet: Cinsel Saldırı Girişimi Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, genel koordinatör Fide U., apartman dairesinde yaşadığı kötü deneyimlerle sarsıldı. Apartmanda komşusu Gökhan Kızılyer tarafından taciz edilen ve şiddete maruz kalan Fide U., yaşadığı korku dolu anları polise bildirmedi. Ancak Gökhan Kızılyer’in cinsel saldırı girişimleri, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Fide U., şiddet gördüğü geceyi anlatarak polise başvurdu ve Kızılyer hakkında şikayetçi oldu. Ancak iki taraf arasında uzlaşma sağlandı.

Bir süre sonra yaşanan ikinci olayda Gökhan Kızılyer, Fide U.’nun evine zorla girdi ve tekrar saldırıya geçti. Bu kez evdeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle birlikte polise başvuran Fide U., Gökhan Kızılyer’in tutuklanmasını sağladı. Kızılyer hakkında açılan dava sonucunda çeşitli suçlamalarla mahkemeye çıkan Gökhan Kızılyer, suçlamaları kabul etmedi ve olayların arkasında farklı nedenler olduğunu iddia etti.

Mahkeme heyeti ise, Gökhan Kızılyer’i ‘Cebir kullanarak ve gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı ancak cezayı erteledi. Ayrıca Kızılyer’e ‘Kadına karşı basit yaralama’ suçundan da 3 bin lira adli para cezası verildi. Diğer suçlamalardan ise Kızılyer’in beraat etmesine karar verildi. Sonuç olarak, Adana’da yaşanan bu olayda adalete karar verilirken, Fide U. yaşadığı travmatik deneyimleri mahkemede anlattı ve adaletin yerini bulmasını talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Bir Apartmanda Yaşanan Dehşet: Cinsel Saldırı Girişimi Kamerada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!