G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Apple’ın Vision Pro Karma Gerçeklik Başlığı İade Ediliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın ilk karma gerçeklik başlığı olan Vision Pro, bu ayın başlarında ABD’de satışa çıktı ancak çok sayıda kullanıcı cihazı iade etmeye başladı. Geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen WWDC geliştiriciler konferansında tanıtılan Vision Pro, çevreyle etkileşim konusunda piyasaya sürülen en gelişmiş gözlüklerden biri olarak lanse edildi. 3 bin 500 dolara satışa sunulan Vision Pro, Apple’ın son 10 yılın en büyük donanım lansmanı olarak tanımlanmıştı.

Ancak kullanıcılar cihazın ağırlığı ve konforu konusunda sorunlar yaşamaya başladı. Kullanan müşteriler başlığın ağırlığının ön tarafta toplandığını ve bu nedenle baş ve boyun ağrısı yaşadıklarını belirttiler. Ayrıca bazı kullanıcılar Vision Pro’nun göz rahatsızlıklarına neden olduğunu iddia ettiler. Bu sorunlar, daha önce piyasaya sürülen benzer cihazlarda da karşılaşılan sorunlardı çünkü bu tip cihazlar kişiye göre üretilmediğinden herkesin vücuduna uyum sağlayamıyor.

Örneğin Vision Pro’nun göz rahatsızlıklarına neden olduğunu söyleyen kullanıcılardan biri olan The Verge ürün müdürü Parker Ortolan, başlığın gözünde bir kan damarı patlamasına neden olduğunu iddia etti. Bu durum, cihazın kullanıcılar tarafından nasıl kabul edildiğine dair endişeleri artırdı.

Apple, Vision Pro’nun sorunlarına çözüm bulabilmek için çalışmalarına devam ediyor ancak şu ana kadar bir açıklama yapmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apple’ın Vision Pro Karma Gerçeklik Başlığı İade Ediliyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!