G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol79,03
GR. ALTIN2.928,78
BTC2.161.366,43

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alp Er Tunga Ersoy, Sabiha Gökçen Havalimanı’na atandığı için heyecanlı olduğunu belirtti. Ersoy, 24 yıllık havalimanı işletmeciliği deneyimine sahip bir isimdir ve uluslararası havalimanlarında üst düzey yöneticilik yapmıştır.

Ersoy, dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Avusturya Danube Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 1999 yılında havalimanı kariyerine başlayan Ersoy, çeşitli pozisyonlarda görev almış ve operasyonlardan sorumlu genel müdür yardımcısı ve genel müdür olarak çalışmıştır. Son olarak Almatı Havalimanı’nda yeni dış hat terminalinin devreye alınmasına liderlik etmiştir.

Ersoy, uluslararası havalimanlarında işletmelerin devralınması, hükümet temsilcisi düzeyinde devlet yetkilileri ile ilişkilerin yürütülmesi, şirket politikalarının sahada hayata geçirilmesi, operasyonel süreçlerin iyileştirilmesi, müşteri memnuniyetinin artırılması gibi konularda geniş tecrübeye sahiptir.

Malaysia Airports Holdings Berhad’ın CEO Vekili Mohamed Rastam Shahrom, Ersoy’un yeni görevinde başarılı olacağını belirtmiştir. Şahrom, Ersoy’u tebrik ederek, yeni CEO’ya başarılar dileyerek yeni dönemde havalimanının büyümesinde liderlik yapmasını beklediklerini ifade etmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Yeni CEO’su Alp Er Tunga Ersoy oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!