G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.156.719,38

Bulgaristan’da Türk vatandaşından kaçak altın takı operasyonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulgaristan’ın Lesovo şehrine Türkiye’den giden bir araçta gerçekleşen olayda, Bulgaristan’da daimi ikamet eden S.K. baş harfi ile bir Türk vatandaşı, aracı kullanmaktaydı. Yapılan incelemede, aracın içinde 206 adet sarı metal takı-yüzüğün bulunduğu 6 paket ele geçirildi. Ayrıca, sürücünün kıyafetlerinde ve aracın iç kısmında da bilezik ve küpeler bulundu.

Gümrüğe bildirilmeyen mücevherlerin toplam ağırlığı yaklaşık 4.2 kilogram olarak belirlendi. Bilirkişi tarafından yapılan ilk incelemede, 14 ayar altından yapılan yüzük, kolye, küpe ve bilekliklerin ele geçirildiği ve hemen el konulduğu aktarıldı.

Yakalanan S.K. ile ilgili Yambol Bölge Savcılığı’nın denetiminde yürütülen bir ön soruşturma başlatıldı. Şüpheliyle ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü açıklandı.Şüpheli kişinin Bulgaristan’ın Lesovo kentinde bulunan Türk vatandaşı olduğu belirtildi.

Yakalanan Bulgaristan’da daimi ikamet eden S.K.’nın Türk vatandaşı olduğu doğrulandı. S.K.’nın otomobili ile sınır geçişi sırasında yapılan incelemede yakalanmasının ardından, takı-yüzük ve bileziklerin ele geçirildiği belirtiliyor.

Detaylı bir inceleme sonrasında, ele geçen mücevherlerin toplam ağırlığının 4.2 kilogram olduğu tespit edildi. Sarı metal takı-yüzüklerin 6 pakette bulunduğu ve 206 adet olduğu belirtildi. Ayrıca, sürücünün kıyafetleri ve aracın iç kısmında da takılar bulunması dikkat çekti.

Yakalanan S.K. hakkında Yambol Bölge Savcılığı’nca başlatılan ön soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütülürken, şüphelinin Bulgaristan’da ikamet eden bir Türk vatandaşı olduğu bilgisi paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bulgaristan’da Türk vatandaşından kaçak altın takı operasyonu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!