G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.150.406,25

Zihinsel engelli genç, annesini ve anneannesini evde alıkoyup darbetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde zihinsel engelli 13 yaşındaki Tuana D., annesi Gönül K. (48) ile anneannesini evde kapıyı kilitleyerek alıkoyup darbetti. Olay, Müftü Mahallesi’nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunan anneanne kaçarak kırtasiyeye sığındı. Polisin 1 saatlik ikna çalışması sonucunda Tuana D. evden çıkarıldı. Tuana D. ters kelepçe takılarak ambulansa bindirilirken, annesi de kızıyla birlikte ambulansa aldı.
Olay esnasında, Tuana D. sinir krizi geçirerek önce anneannesine saldırmaya çalıştı ve ardından annesini evde alıkoyup darbetti. Polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Tuana D., polis memurunun ikna etmesiyle evden çıkarılarak ambulansa bindirildi. Anne Gönül K. de kızını yalnız bırakmak istemeyerek ambulansa eşlik etti. Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Tuana D. ve annesi, sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi.
Tuana D.’nin saldırgan tavırlar sergilediği ve annesini daha önce de darbettiği ortaya çıktı. Tuana D.’nin ambulansa ters kelepçe ile bindirilmesi dikkat çekerken, kız çocuğunun aynı şekilde 9 Haziran tarihinde de annesine saldırdığı bilgisi verildi. Anneanne tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, Tuana D. ve annesi tedavi altına alındı.
Olay mahalle sakinlerinin de dikkatini çekti ve yaşlı kadının evden kaçarak yardım istemesi sonucu polis ekipleri olaya müdahale etti. Tuana D.’nin sinir krizi sonrasında itfaiye ekiplerine saksı fırlatması ise tedbir amaçlı hava yatağının açılmasına neden oldu. Polis memuru tarafından ikna edilen Tuana D. hastaneye götürülürken, annesi de onu yalnız bırakmayarak ambulansa eşlik etti. Saldırgan tavırlar sergileyen Tuana D.’nin durumuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zihinsel engelli genç, annesini ve anneannesini evde alıkoyup darbetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!