G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.150.406,25

İstanbul Ümraniye’de öğretmene saldırı: Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olayda, 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen İbrahim D., okuldaki öğretmenlerle tartışma yaşadı. İddiaya göre, kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle sinirlenen İbrahim D., fiziksel bir saldırıda bulunduğu öne sürülen Vedat K. adındaki öğretmene karşı şiddet uyguladı. Bu olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı resmi bir soruşturma başlattı ve İbrahim D. polis tarafından gözaltına alındı. Daha sonra Adalet Sarayı’na sevk edilen İbrahim D., mahkeme kararıyla kamu görevlisine kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İbrahim D., mahkemede verdiği ifadede pişmanlık duyduğunu belirterek tutuksuz yargılanma talebinde bulundu. İfadelerine göre olay günü evde bulunan İbrahim D., babası ve kız kardeşi okula gittikten sonra kız kardeşinin üzgün olduğunu fark etti. Babalarının okula giderek başlayan tartışma sonrasında sinirlenen İbrahim D., okula gelerek öğretmenler odasında Vedat öğretmenle karşılaştı. İbrahim D., yaşadığı olayı, öğretmenin kendisine sert bir şekilde dokunması sonucu sinirine hakim olamayarak öğretmene yumruk attığını anlattı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, öğretmene yapılan saldırıyı kınadı. Tunç, yaşanan olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığını ve şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Öğretmenlere yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Tunç, öğretmenlerin geleceğimizi şekillendiren önemli insanlar olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Ümraniye’de öğretmene saldırı: Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!