G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.774,07

Gözene Mahallesi’nde Muhtara Silahlı Saldırı: Bir Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın detaylarına ilişkin henüz net bir bilgi bulunmazken, görgü tanıklarının ifadesine göre, muhtar Şerif Aydınlık ile Muhammet P. arasında daha önceden bilinmeyen bir husumetin olduğu belirtiliyor. Tartışmanın nasıl başladığı konusunda net bir bilgi olmamakla birlikte, kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve Muhammet P.’nin tabanca ile Şerif Aydınlık’a ateş ettiği öne sürülüyor.

Olay yerine gelen vatandaşların durumu hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine haber vermesiyle birlikte, Şerif Aydınlık bacağından yaralı olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Aydınlık’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri ise olayın ardından kaçan Muhammet P.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilmesi ve Muhammet P.’nin neden böyle bir adım attığı konusunda detaylı bir inceleme yapılması bekleniyor.

Gözene Mahallesi’nde yaşanan bu olay, mahalle sakinlerini şaşkınlığa uğratırken, benzer olayların bir daha yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerinin alınması isteniyor. Şerif Aydınlık’a geçmiş olsun dileklerini ileten mahalle sakinleri, acil şifalar dileyerek, bu tür şiddet olaylarının bir an önce son bulmasını temenni ediyor.

Olayın detayları ve gelişmeleri yakından takip edilirken, Muhammet P.’nin yakalanması ve adli sürecin başlatılması bekleniyor. Şerif Aydınlık’ın tedavisinin devam ettiği ve durumunun stabil olduğu bilgisi şu an için elde bulunuyor. Gözene Mahallesi sakinleri ise bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gözene Mahallesi’nde Muhtara Silahlı Saldırı: Bir Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!