G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.150.406,25

Polis memuru eşini tabancayla öldürdü, 24 yıl hapis cezası! Adalet Arayışı Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, boşanma sürecinde olan Gülten Ataklı, geçtiğimiz yıl tabancayla öldürüldü. Cinayeti işleyen polis memuru Mürsel Ataklı, Samsun’da yakalandı ve tutuklandı. Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Mürsel Ataklı’ya 24 yıl hapis cezası verildi ve oğlunun velayeti kocasının ailesine verildi. Gülten Ataklı’nın kardeşleri ise adalet arayışını sürdüreceklerini belirttiler.

Olay, Sungurlu ilçesi Demirşeyh köyü mevkisinde geçtiğimiz yıl 1 Ağustos’ta meydana geldi. Yol kenarındaki çalılık alanda hareketsiz yatan Gülten Ataklı’nın başından ve göğsünden vurulduğu belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda cinayeti işleyenin boşanma aşamasındaki eşi Mürsel Ataklı olduğu tespit edildi. Mürsel Ataklı, Samsun’da görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü’nde yakalandı ve tutuklandı.

Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Mürsel Ataklı’nın eşi kasten öldürme suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Olayın ardından Gülten Ataklı’nın kardeşleri, verilen cezaya tepki göstererek adalet arayışını sürdüreceklerini belirttiler. Ablası Sultan Kızılkoca, verilen cezayı kabul etmediklerini ve polis olduğu için indirim uygulandığını düşündüklerini ifade etti. Canan Kızılkoca ise, hakimin verdiği kararı kabul etmediklerini ve adalet arayışlarının süreceğini belirtti.

Gülten Ataklı’nın kardeşi Hasan Hüseyin Kızılkoca da verilen kararın kendilerini üzdüğünü ve bir insanın canının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini ifade etti. Kadın cinayetlerinin artması sebebiyle adalet sisteminden daha etkili kararlar beklediklerini söyleyen Kızılkoca, kardeşinin boşanma sürecinde ve uzaklaştırma kararı olduğu halde cinayetin işlendiğini vurguladı. Aile olarak yaşadıkları zor süreci atlatmak için adalet arayışlarını sürdüreceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis memuru eşini tabancayla öldürdü, 24 yıl hapis cezası! Adalet Arayışı Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!