G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Bülent Ersoy’un İtirafı Başkalarını Şok Etti – YouTube Programından Ayrıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte “Dünya Güzellerim Masada” adlı bir YouTube programıyla ekranlara gelmişti. Programda Bülent Ersoy, eski eşleri Cem Adler ve Armağan Uzun’dan kendisini aldattıkları için boşandığını açıklamıştı. 1998 yılında evlendiği, Cem Adler’i bir başka kadınla yakaladığını anlatan Ersoy, hemen boşandığını dile getirdi. Eski eşi Armağan Uzun ile ilgili de kısa bir açıklamada bulunan Ersoy, onun artık evlendiğini ve çocuğu olduğunu belirtti.

Ayrıca, Bülent Ersoy, programın üçüncü bölümünde ‘Gazinocular Kralı’ olarak tanınan, 2005’te hayatını kaybeden Fahrettin Aslan ile yaşadığı ilişkiyi itiraf etti. Fahrettin Aslan’ın oğlu Sacit Aslan’ın açıklamalarından da anlaşıldığı kadarıyla, Bülent Ersoy ile Fahrettin Aslan’ın ilişkisi üç yıl sürmüştü. Bu itiraf sonrası Safiye Soyman, “Bunu bilmiyordum” yanıtını vermişti.

Ancak Bülent Ersoy, programdan ayrılma kararı almıştı. Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yorumculuk yaptığı “Dünya Güzellerim Masada” programından ayrıldığını duyurdu. Ayrıca, Instagram hesabından programla olan ilişiğini kestiğini ve adının hala programın yayınlanan bölümlerinde geçtiğinden dert yanarak bu durumun en kısa sürede düzeltilmesini istedi. Programa katıldığı dönemde yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelen sanatçı, programdan ayrıldıktan sonra da adından söz ettirmeye devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bülent Ersoy’un İtirafı Başkalarını Şok Etti – YouTube Programından Ayrıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!