G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,19
CNY4,82
GBP44,81
EURO/USD1,08
BIST9.061,86
Petrol74,51
GR. ALTIN2.983,03
BTC2.321.868,66

Siirt-Baykan’da TIR Kazası: Sürücü Yaralı, 100 Koyun Öldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Siirt’in Baykan ilçesinde meydana geldi. Hasan D. isimli sürücü, 74 DH 703 plakalı TIR ile Baykan ilçe merkezi girişinde seyir halindeyken kontrolünü kaybederek yol kenarına devrildi. Kazada sürücü yaralanırken, TIR’ın dorsesinde bulunan 100 koyun da hayatını kaybetti.

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü Hasan D., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen sürücü, tedavisinin devam edeceği açıklandı. Kaza sonucu ölen koyunların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeni henüz netlik kazanmazken, sürücünün aşırı hız, yol koşulları veya başka bir etken nedeniyle kontrolü kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri alınarak, TIR’ın yoldan kaldırılması için çalışmaların başlatıldığı bildirildi. TIR’ın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden koyunların sahipleri ise olay yerine gelerek durumları hakkında bilgi aldılar.

Kazanın yaşandığı bölgede trafik ekipleri tarafından yapılan inceleme ve raporlama işlemlerinin ardından, TIR’ın yol kenarına devrilmesine neden olan diğer faktörler üzerine detaylı bir soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Olayın netleşmesi ve benzer kaza vakalarının önlenmesi adına, sürücülerin dikkatli olmaları ve hız limitlerine uymaları gerektiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt-Baykan’da TIR Kazası: Sürücü Yaralı, 100 Koyun Öldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!