G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,46
CNY4,84
GBP44,78
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,27
GR. ALTIN2.896,61
BTC2.061.366,04

Bahçeli, Ülkü Ocakları yönetimiyle buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Ülkü Ocakları yönetimiyle bir araya geldi. Toplantıya Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da katıldı. Ancak, Yıldırım’ın kullandığı makam aracının Sinan Ateş cinayetinde tetikçi Eray Özyağcı’nın kaçırılmasında kullanılan araç olduğu ortaya çıktı.

Bahçeli, cinayet davası nedeniyle yurt dışına çıkma yasağı bulunan Yıldırım’a teşekkür etti ve başarılar diledi. Toplantıda konuşan Bahçeli, “Korkacak, çekinecek hiçbir şeyimiz yok. İç ve dış mihrakları karşılayan Ülkü Ocakları, alayının uykularını kaçıran bir teşkilattır.” dedi.

Devlet Bahçeli’nin konuşması şöyle devam etti: “Binlerce ülkücü şehidimiz, binlerce ülkücü gazimiz boşuna mücadele vermediler. Bedelse bedelini ödeyerek bu yola devam ettik. Millete hizmet yegane hedefimizdir.”

Bahçeli, konuşmasında ayrıca şunları da belirtti: “Buldukları leşin etrafında dolaşan akbabalar gibi zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğramaya mahkum olacaktır. Sizlerin mücadelesi Yunus’un sözleri gibi dilden dile söylenecek. Nereye gideceğinizi bilmeyen bir gemiye hiçbir rüzgarın faydası olmaz. ”Zirveye yılanlar da çıkar, kartallar da. Biri sürünerek gelir, diğeri süzülerek.” Mumya zihniyetlerin hedeflerinizi karartmasına müsaade etmeyin. Geleceksiniz, gelecek sizlerle gelecek. Çalışma hayatımızın bir parçasıdır ve hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli, Ülkü Ocakları yönetimiyle buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!