G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,08
CNY4,84
GBP45,36
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.842,31
BTC2.168.096,91

Çekya Cumhurbaşkanı Motosiklet Kazası Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel, bir motosiklet kazası geçirdi. Çekya Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 62 yaşındaki Pavel’in motosiklet kazası sırasında yaralandığı ancak yaralarının ciddi olmadığı belirtildi. Sağlık durumunun iyi olduğu ve hastanede kısa bir gözlem altında olacağı ifade edildi.

Petr Pavel, 2023 yılında yapılan seçimlerde eski Başbakan ve ana muhalefet Genel Başkanı Andrej Babis’i geride bırakarak Cumhurbaşkanı seçilmişti. Eski Genelkurmay Başkanı ve NATO Askeri Komite Başkanı olan Pavel, Prag’da düzenlenen törenin ardından görevine başlamıştı.

Çekya Cumhurbaşkanlığı, Petr Pavel’in motosiklet kazası sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Yaralarının ciddi olmadığı ve sadece kısa bir gözlem altında tutulacağı belirtildi. Pavel’in kazadan sonra görevine nasıl devam edeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

62 yaşındaki Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel, motosiklet kazası geçirdi ancak yaraları ciddi değil. 2023 yılında yapılan seçimlerde eski Başbakan Andrej Babis’i geride bırakarak Cumhurbaşkanı seçilen Pavel, şu anda hastanede kısa bir gözlem altında tutuluyor. Sağlık durumunun iyi olduğu ve görevine ne zaman geri döneceği henüz belirsizliğini koruyor.

İHA tarafından verilen bilgiye göre, Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel’in motosiklet kazası geçirmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Pavel’in yaralarının ciddi olmadığı ve sadece kısa bir süre gözlem altında tutulacağı belirtildi.201 Sekiz’de erken seçim yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çekya Cumhurbaşkanı Motosiklet Kazası Geçirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!