G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,09
CNY4,85
GBP45,74
EURO/USD1,11
BIST10.061,98
Petrol74,86
GR. ALTIN2.885,79
BTC2.172.139,46

Konya’da Kanlı Dini Nikahtan Sonra Dehşet Anları! İş Yeri Basıldı, Ağır Yaralılar Var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün sabah saatlerinde Konya’nın merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan bir sanayi sitesinde gerçekleşti. İddiaya göre, site içindeki bir iş yerinde oturan Emrullah A. ayrıldığı dini nikahlı eşi F.U. ile kavga etti. Olayın ardından F.U.’nun yakınları Emrullah A.’nın bulunduğu sanayi sitesine gitti. 6 kişilik grup, Emrullah A.’yı sokakta darp ederken Emrullah A., iş yerine sığındı. Grup, iş yerini bastıktan sonra çıkan kavgada bir kişi Emrullah A.’yı bıçaklayarak ağır yaraladı. Grup olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Emrullah A.’nın iş yerine sığınması, grubun iş yerini basarak kavganın çıktığı, Emrullah A.’nın yaralandığı ve işyeri sahibi Halil Arslan’ın kardeşi Mehmet A.’nın yaralanması görülüyor.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Emrullah A.’nın hayati tehlikesi bulunmaktadır.

Olayla ilgili Kazım D., Cafer D. ve Mehmet Akif D. isimli şüpheliler yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İş yeri sahibi Halil Arslan, kavgadan sonra kendisinin de mağdur olduğunu belirterek, grup tarafından iş yerindeki camların kırıldığını ve müşterilere zarar verildiğini söyledi. Arkadaşının sığındığı için saldırıya uğradıklarını belirten Arslan, şikayetçi olduklarını ve adaletin yerine getirilmesini talep etti. Ayrıca, saldırganların eski dini nikahlı karısının yakınları olduğunu ve ailevi sorunlar nedeniyle saldırı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da Kanlı Dini Nikahtan Sonra Dehşet Anları! İş Yeri Basıldı, Ağır Yaralılar Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!