G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Turan Yıldırım, Görevinden İstifa Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Turan Yıldırım, 2020 yılından bu yana görevde bulunduğu ilçe başkanlığı görevinden 14 Şubat itibarıyla istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım, istifasını “teşkilatın önünü açmak adına” gerçekleştirdiğini belirtti.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, 2020 yılından bu yana dava bildiğini ve hiçbir çıkar, menfaat ve beklentisi olmaksızın AK Parti Türkeli İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade etti. Ancak gördüğü lüzum üzerine istifa etme kararı aldığını vurguladı. 14 Şubat tarihi itibarıyla istifa ettiğini duyuran Yıldırım, istifasını teşkilatın önünü açmak adına gerçekleştirdiğini belirtti. Yıldırım ayrıca, bugüne kadar birlikte yol yürüdüğü emek veren tüm dostlarına ve teşkilatlarına teşekkür etti.

AK Parti Türkeli İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Yıldırım, 14 Şubat tarihinde istifasını duyurdu. 2020 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten Yıldırım, istifasını “teşkilatın önünü açmak adına” gerçekleştirdiğini ifade etti. Yıldırım, dava bildiğini ve hiçbir çıkar, menfaat ve beklentisi olmaksızın görevini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca istifasının ardından emek veren dostları ve teşkilata teşekkürlerini iletti.

Bu gelişmenin ardından AK Parti Türkeli İlçe Başkanlığı görevi boş kaldı. Turan Yıldırım’ın istifasının ardından yeni bir ilçe başkanı atanıp atanmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. AK Parti Türkeli İlçe Başkanlığı görevine gelecek olan yeni ismin kim olacağı merak konusu oldu. 2020 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten Yıldırım’ın istifası sonrasında AK Parti Türkeli’de yeni bir dönem başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Turan Yıldırım, Görevinden İstifa Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!