G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,08
CNY4,81
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,88
GR. ALTIN2.998,67
BTC2.312.729,88

Adıyaman’da Korkunç Kaza: Otomobil Takla Attı, Bir Kişi Yaşamını Yitirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Tevfik Alptekin’in kullandığı 02 AAP 476 plakalı otomobilin takla atması sonucu istinat duvarına çarpması sonucu yaralananlar oldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Ayşe Derya Alptekin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı sürücü ise olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor. Kazanın sebebi henüz netlik kazanmazken, olayın tamamen kontrol kaybı sonucu gerçekleştiği üzerinde duruluyor.

Tevfik Alptekin’in kontrolünden çıkan aracın, havaalanı kavşağında gerçekleşen kaza sonrasında ise bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya hızla müdahale eden ekipler, yaralıların kurtarılması ve olay yerinin güvenli hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta-Adıyaman kara yolunda meydana gelen trafik kazası, bölgedeki sürücüler arasında endişeye neden oldu. Kazaya tanık olan vatandaşlar, olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yetkililerin her türlü önlemi alması ve benzer olayların yaşanmaması için tedbirler alması gerektiğini belirtiyor.

Kazada hayatını kaybeden Ayşe Derya Alptekin’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralı sürücünün ise tedavisi devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi için daha etkili önlemlerin alınması ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adıyaman’da Korkunç Kaza: Otomobil Takla Attı, Bir Kişi Yaşamını Yitirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!