G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

1. Lig’de Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu: Sakaryaspor Finalde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 1. Lig’de normal sezon sona erdi ve play-off eşleşmeleri belirlendi. Sakaryaspor, doğrudan finale yükselirken, Bodrum FK ile Boluspor arasında ve Çorum FK ile Kocaelispor arasında eşleşmeler oluştu. Son haftada Tuzlaspor ise lige veda etti.

Normal sezonun bitmesiyle birlikte TFF 1. Lig’de heyecan dolu maçlar oynandı. Küme düşme hattındaki kritik mücadelelerde son dakika golü atan takımlar play-off bileti aldı. Boluspor, Çorum FK karşısında attığı son dakika golüyle play-off oynamaya hak kazanırken, Gençlerbirliği’ni dışarıda bıraktı. Tuzlaspor ise küme düşen takımlar arasına katıldı.

Play-off eşleşmelerine göre Bodrumspor ve Çorum ev sahibi olacak. Bu eşleşmeler tek maç üzerinden oynanacak ve galibiyetle yarı finale yükselecekler. Yarı final ise iki maçlı olarak gerçekleşecek, ilk maçı daha düşük sıradaki takımın sahasında oynanacak. Play-off yarı finalinin ardından Sakaryaspor ile finalde karşılaşacak takım belirlenecek ve Süper Lig’e yükselecek 3. takım belirlenecek.

Son hafta maçlarında da önemli sonuçlar alındı. Erzurumspor FK, Eyüpspor’a 4-0 yenilirken, Boluspor Çorum FK’yı 2-1 mağlup etti. Tuzlaspor, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken, Kocaelispor’u Sakaryaspor 2-0 mağlup etti. Göztepe ile Bodrum FK 1-1 berabere kalırken, Adanaspor Bandırmaspor’u 1-0 mağlup etti ve Şanlıurfaspor Manisa FK’yi 2-0 yendi. Bu sonuçlarla ligdeki sıralamalar netleşirken, play-off eşleşmeleri de belirlenmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1. Lig’de Play-off Eşleşmeleri Belli Oldu: Sakaryaspor Finalde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!