G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,52
GR. ALTIN2.919,06
BTC2.149.964,97

Sadri Alışık Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri, 4 Haziran’da İstanbul Mustafa Kemal Merkezi Attila İlhan Sahnesi’nde gerçekleşecek törenle sahiplerine takdim edilecek. Bu yıl Türker İnanoğlu adına ilk kez verilecek olan “Türker İnanoğlu Vefa Ödülü” ise Yeşilçam oyuncuları İhsan Gedik ile Mehmet Uğur’un olacak. Törende usta oyuncu Şener Şen’e “Sinema Onur Ödülü”, tiyatro sanatçısı Göksel Kortay’a “Tiyatro Onur Ödülü” ve Serpil Tamur’a da “Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar” ödülü takdim edilecek.

“Tiyatro Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” ödülü için yarışacak adaylar arasında Burcu Gölgedar, Defne Kayalar, İpek Türktan, Nihan Doğa ve Özlem Zeynep Dinsel yer alırken, “Tiyatro Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülü için ise Berkay Ateş, Gün Koper, Onur Özaydın, Serkan Keskin ve Uğur Kanbay adaylar arasında bulunuyor.

Sinema kategorisinde ise “Sinema Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” ödülünü alabilmek için Asiye Dinçsoy, Defne Kayalar, Ece Yüksel, Miray Daner ve Nurcan Eren yarışacak. “Sinema Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülü için ise Ahmet Rıfat Şungar, Ahmet Varlı, Berkay Ateş, Ekin Koç ve İsmail Hacıoğlu adaylar arasında yer alıyor.

Tiyatro Seçici Kurulu’nda Harika Uygur başkanlık yaparken, Aslıhan Sunal, Elçin Hanbay Kaya, Ersin Umulu, Eylem Yıldız, Hasibe Kalkan, Pervin Atamert, Refika Sezik, Şirin Kılavuz, Tijen Savaşkan ve Yarkın Ünsal da yer alıyor. Sinema Seçici Kurulu ise Fehmi Yaşar başkanlığında Ayça Damgacı, Biket İlhan, Burak Göral, Bülent Vardar, Tülay Günal ve Vecdi Sayar’dan oluşuyor. Ödül töreni, sektördeki başarılı isimleri bir araya getirerek sanat dünyasına önemli bir katkı sunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sadri Alışık Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!