G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Google Chrome’a Yapay Zeka Botu Entegrasyonu: Adres Çubuğunda Yeni Özellik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google, yeni bir özellik olan Gemini yapay zekâ sohbet botunu Chrome tarayıcısına entegre etti. Bu özellik, adres çubuğunda kullanıcılara sunulmaktadır. Google Chrome, dünyanın en yaygın kullanılan internet tarayıcısı olmasına rağmen aşırı işlemci ve RAM tüketimi ile eleştirilmektedir. Ancak bununla birlikte, dünya nüfusunun neredeyse yarısının tercih ettiği 3.3 milyar kullanıcı sayısına sahip olduğu bilinmektedir.

Google Gemini yapay zekası kullanımı için önceden kendi web sitesine gitmeyi gerektiriyordu. Ancak yeni özelliği sayesinde, bu adım ortadan kalkmıştır. Artık Google, Gemini sohbet botu modelini Chrome adres çubuğuna entegre etmiştir. Bu sayede, kullanıcılar doğrudan adres çubuğuna @gemini yazarak özelliği kullanabilirler. Komutlarını girdikten sonra, Gemini sitesinde cevapları görebilirler. Bu özelliği kullanabilmek için Chrome tarayıcısını en son sürüme güncellemek gerekmektedir.

Tarayıcıyı güncellemek için Ayarlar > Chrome hakkında adımlarını izleyerek kontrol edebilirsiniz. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar artık daha hızlı bir şekilde Google’un yapay zekâ botlarına erişebileceklerdir. Gemini sohbet botu, kullanıcılarına çeşitli hizmetler sunmaktadır ve bu entegrasyon ile daha da kullanıcı dostu bir hale gelmiştir.

Genel olarak, Google Chrome’un yeni özelliği olan Gemini yapay zekâ sohbet botunun Chrome’a entegre edilmesi, kullanıcıların tarayıcılarını daha etkili bir şekilde kullanmalarına olanak tanımaktadır. Bu entegrasyon, Google’un yapay zekâ teknolojisini daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlamaktadır. Kullanıcılar artık adres çubuğuna yazarak bot ile etkileşime geçebilir ve çeşitli konularda yardım alabilirler. Bu yenilik, Google Chrome kullanıcılarının deneyimini daha da geliştirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Google Chrome’a Yapay Zeka Botu Entegrasyonu: Adres Çubuğunda Yeni Özellik!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!