G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,99
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,31
GR. ALTIN2.882,30
BTC2.163.173,88

Kırgızistan’da Kamyonet Öğrenci İçine Daldı: 29 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Calal-Abad bölgesindeki Suzak ilçesi, Kırgızistan’da bir kültürel etkinlik için toplanan öğrenciler arasına daldı. Olayda 29 kişi yaralandı, bunlardan 3’ünün durumu ağır. Kırgızistan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 1’i öğretmen ve 17’si öğrenci olmak üzere toplamda 18 kişinin hastaneye kaldırıldığı, 11 öğrencinin ise ayakta tedavi edildiği belirtildi. Yaralanan çocukların 9 ila 16 yaşları arasında olduğu vurgulandı.

Kaza, park halindeki bir kamyonetin aniden hareket etmesiyle meydana geldi. Kamyonetin içinde şoför olmadığı ve kazanın bu şekilde gerçekleştiği belirtildi. Kazayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. İHA tarafından yapılan açıklamada, olayın detaylarına ve yaralanan kişilerin durumlarına dair bilgiler verildi.

Kazada yaralanan 29 kişiden 18’i hastaneye kaldırıldı, 11 kişi ise ayakta tedavi edildi. Yaralılar arasında 1 öğretmen ve çoğunluğu öğrenci olan 17 kişi bulunmaktadır. En ciddi durumda olan 3 çocuğun tedavisi sürmektedir. Kazanın meydana geldiği bölge Calal-Abad bölgesine bağlı olan Suzak ilçesi olarak belirlenmiştir. Kırgızistan Sağlık Bakanlığı, yaralıların tedavisi için gerekli önlemleri almıştır.

Kamyonetin park halinde iken birden hareket etmesi sonucu meydana gelen kaza, etkinlikte bulunan öğrenciler arasında paniğe neden oldu. Olay sonrasında yapılan açıklamada, kamyonetin kontrolsüz bir şekilde hareket ettiği ve içinde şoförün olmadığı belirtildi. Kazanın detayları ve sorumluları hakkında yapılacak soruşturma ile ilgili adımlar atılacaktır.

İnişli çıkışlı bir süreçten geçen yaralılar için hızlı ve etkili bir tedavi süreci planlanmıştır. Kazanın neden olduğu panik ve korku ortamı, olayın daha fazla büyümesine sebep olmadan kontrol altına alınmıştır. Kırgızistan genelinde meydana gelen bu tür kazaların tekrar yaşanmaması adına, gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması için ilgili kurumlar tarafından önlemler alınacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırgızistan’da Kamyonet Öğrenci İçine Daldı: 29 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!