G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.132.262,79

Şarkışla’da Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yaparken Kaza Yapan Sürücü Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşam saatlerinde Şarkışla ilçesi Yıldırım Mahallesi’nde meydana gelen kaza, M.B. idaresindeki 58 HJ 211 plakalı hafif ticari aracın seyir halindeyken bir köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu gerçekleşti. Sürücü, köpeği ezmemek için direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın yoldan çıkmasına sebep oldu ve araziye yan yattı. Kazada sürücü M.B. ile araçta bulunan A.Ö. yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı. Yaralıların durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi verilmezken, sağlık ekiplerinin müdahalesi devam etmektedir.

Kazanın meydana geldiği Yıldırım Mahallesi sakinlerinden biri olan V.Y., “Kaza anında patırtıyı duydum ve dışarı çıktığımda aracın tarlaya uçtuğunu gördüm. Hemen yardıma koştum ve polisi aradım. Yaralıları ambulansla hastaneye götürdüler” dedi. Bölge sakinleri, kazanın oldu yerde sık sık benzeri kazaların yaşandığını belirtirken, yolların daha güvenli hale getirilmesi çağrısında bulundular.

Kaza sonrası bölgede trafik yoğunluğu oluşurken, polis ekipleri kaza yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Araçta ve çevresinde bulunan deliller incelenirken, kazaya neden olan köpek de aranmaya başlandı. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, olayın tüm detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Son yaşanan kaza neticesinde, sürücülerin dikkatli olmaları ve hayvanlara karşı daha duyarlı davranmaları gerektiği bir kez daha hatırlatılmış oldu. Güvenli sürüş kurallarına riayet etmenin önemi vurgulanırken, benzeri kazaların önüne geçebilmek için alınabilecek tedbirlerin üzerinde durulmaktadır. Kazayla ilgili gelişmelerin takip edilerek kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şarkışla’da Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yaparken Kaza Yapan Sürücü Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!