G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Erzincan’da Altın Madeninde Toprak Kayması: 9 İşçi Heyelan Altında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan bir altın madeni sahasında dün öğleden sonra meydana gelen toprak kayması, 9 işçinin heyelan altında kalmasına neden oldu. Milyonlarca metreküp toprağın kaydığı olayda işçileri arama çalışmaları devam etmektedir.

Daha sonra TBMM’de yapılan Genel Kurul’da Erzincan’daki madende yaşanan toprak kayması olayının tüm yönleriyle araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu. AK Parti Grubu, Erzincan’daki olaya ilişkin araştırma komisyonu kurulmasını önerdi.

Abdulhamit Gül, toprak kaymasıyla ilgili olarak Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasının önerileceğini belirterek, “Tüm siyasi partilerle yapmış olduğumuz görüşmede de AK Parti Grubu olarak da önerimizi biz verdik. Bu olayla ilgili bir araştırma komisyonu kurulmasını teklif ediyoruz. Meclisimizin iradesine sunacağız” dedi.

Erzincan’daki olayın tüm yönleriyle takip edilmesi ve ele alınması için ortak iradeyle çaba göstereceklerini belirten Gül, “Gazi Meclis’in, bütün siyasi partilerin ortak bir şekilde gerek adli gerek diğer çalışmaların, atılması gereken adımları, bundan sonra yapılması gereken kanuni düzenlemeler de dahil olmak üzere, insanımızı merkeze alan politika üstü olan bütün çalışmaları bizler çok kıymetli buluyoruz” ifadelerini kullandı. Bu çalışmaların kaynağı AA tarafından bildirilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan’da Altın Madeninde Toprak Kayması: 9 İşçi Heyelan Altında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!