G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,19
CNY4,82
GBP44,81
EURO/USD1,08
BIST9.061,86
Petrol74,51
GR. ALTIN2.983,03
BTC2.321.868,66

Kadıköy’de İki Katlı Apartman Yangın Tehlikesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı Mahallesi’nde bulunan Bağdat Caddesi üzerinde meydana gelen yangın olayı, kısa süre içerisinde büyük bir korku ve endişe yarattı. İki katlı apartmana bitişik olan barakada meydana gelen yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, apartmana da sıçramış ve panik yaratmıştı. Olayın ardından, itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında aşırı dumandan etkilenen bina sakinlerinden iki kadına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Olayın ardından, yangında baraka tamamen yanarken, apartmanda da hasar meydana geldiği belirtildi.

Olay sonrasında, yetkililer yangının çıkış nedenini ve yangında hasar gören bina ile barakada bulunan kişilerin durumunu incelemeye aldılar. Ayrıca, yangının ne şekilde başladığı ve yangına neden olan unsurların tespit edilmesi için detaylı bir çalışma başlatıldı.

Yaşanan bu olay, çevredeki vatandaşlar arasında endişe yaratırken, hızlı müdahale sayesinde büyük bir facianın önüne geçildi. İtfaiye ekiplerinin gösterdiği başarılı çalışma, yangının kontrol altına alınarak söndürülmesine olanak sağladı. Olay esnasında zarar gören bina sakinlerine ise gerekli sağlık yardımının sağlandığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak, soruşturma başlatılarak olayın detaylı bir şekilde incelenmesi ve sorumluların belirlenmesi için gerekli adımların atılacağı ifade edildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi ve benzer olayların önlenmesi adına alınacak önlemler de yakından takip edilecek. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmaması ise şans olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de İki Katlı Apartman Yangın Tehlikesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!