G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,19
CNY4,82
GBP44,81
EURO/USD1,08
BIST9.061,86
Petrol74,51
GR. ALTIN2.983,03
BTC2.321.868,66

Tanker kaza D-130 Karayolu’nda korkuttu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanker kazası, Gölcük ilçesinde D-130 Karayolu üzerinde meydana geldi. Yalova istikametine seyir halinde olan benzin yüklü tanker sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki demir korkulukları parçalayarak karşı şeride geçti. Aracını durduramayan sürücü, 150 metre boyunca ilerleyerek üstgeçit köprüsünün ayağına ve park halindeki iki kamyonete çarptı. Daha sonra karşı şeritten gelen hafif ticari araca çarpan tanker, şoför kabininin koptu.

Kaza sonucunda tanker sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, benzin yola saçıldı. Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri patlama riskine karşı D130 Karayolu’nun Yalova ve İzmit istikametini trafiğe kapattı. Ayrıca çevredeki binalardaki vatandaşlar da güvenlik önlemleri kapsamında tahliye edildi.

Tahliye edilen vatandaşlardan Aysel Sütlüce, polislerin anonsu üzerine evlerden çıktıklarını belirterek, kaza sonucu tanker araçlarını gördüklerinde korktuklarını ifade etti. Patlama riskine karşı tedbir amaçlı evlerinden çıkarılan vatandaşlar, durumu endişeyle izledi. Ömer Çengel ise kazada tanker aracının 3 araca çarparak benzin sızdırdığını ve polisler tarafından evlerin boşaltıldığını aktardı. Şu an dışarıda bekleyen vatandaşlar, olayın etkilerini merakla takip ettiler.

Kazaya karışan araçların hasar görmesi sonucunda yol kısmen trafiğe kapanırken, temizlik çalışmaları ve inceleme süreci devam etti. Güvenlik ekipleri de patlama riskine karşı önlem aldı ve çevrede sürekli olarak güvenlik önlemleri sürdürüldü. Kazanın detayları ve olası nedenleri ise soruşturma kapsamında netleştirilmeye çalışıldı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar da endişe içinde gelişmeleri bekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tanker kaza D-130 Karayolu’nda korkuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!