G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,78
CNY4,87
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST8.951,18
Petrol76,82
GR. ALTIN2.909,90
BTC2.071.176,40

Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Kanlı Kavga: Bir Ölü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saatlerinde Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde meydana gelen olayda, hastanede görevli güvenlik amiri E.Ç. ile amiri yardımcısı Atilla Ay arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte E.Ç., Atilla Ay’a sopayla saldırdı ve aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından E.Ç., polisi arayarak iş arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti ve gözaltına alındı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Atilla Ay’ın yaşamını yitirdiğini belirledi ve cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Emniyetteki ifadesinde, E.Ç. Atilla Ay’ın vardiya saatleriyle ilgili yapmak istediği değişiklik nedeniyle kavga ettiklerini açıkladı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Atilla Ay, Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde uzun zamandır görev yapıyordu ve çevresinde sevilen biriydi. Mesai arkadaşı E.Ç. ile yaşadığı anlaşmazlık ise ölümle sonuçlandı. Olayın detayları şu an soruşturma kapsamında inceleniyor.

Atilla Ay’ın ani ölümü, hastane çalışanlarını ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Hayatını kaybeden Atilla Ay’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Olayın ardından hastanedeki güvenlik önlemlerinin arttırılması da gündemde.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.Ç.’nin duruşması önümüzdeki günlerde yapılacak. Olayın detayları ve şüphelinin cezası ise mahkeme sürecinin sonunda netlik kazanacak. Şüpheli E.Ç.’nin neden iş arkadaşını öldürdüğü ve kavganın hangi sebeplerden çıktığı ise detaylı bir şekilde soruşturulmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Kanlı Kavga: Bir Ölü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!