G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Nuri Alço hastaneden taburcu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehirli usta oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan’da kendi evinde aniden rahatsızlanmıştır. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen Alço, ilk muayeneden sonra tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Durumu ciddi olan Alço, hayati tehlikesini atlatmış ve tedavisi tamamlanmıştır. Daha sonra ambulans ile Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilmiş ve burada kalp pili takılarak taburcu edilmiştir.

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, eşinin sağlık durumuna işaret eden bir paylaşımda bulunmuştur. Bir kare fotoğrafını paylaşarak, “Terk etmedi sevdan beni… 17 gün sonra şükürler olsun” notunu düşmüştür. Türk sinemasının önde gelen isimlerinden olan Nuri Alço’nun yaşadığı sağlık sorunu, sevenlerini endişelendirmiş ve geçmiş olsun mesajları ile desteklerini almıştır.

Nuri Alço’nun 73 yaşında olduğu ve rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldığı bilinmektedir. İlk muayenesinde beyin kanaması geçirdiği tespit edilen usta oyuncu, uzun bir süre hastanede tedavi görmüştür. Ancak alınan tedaviler sonucunda sağlığına kavuşmuş ve taburcu edilmiştir. Oyuncunun eşinin yaptığı paylaşım, sevenlerini sevindirmiş ve Alço’nun sağlık durumu hakkında olumlu haberler gelmesiyle rahat bir nefes almışlardır.

Nuri Alço’nun tedavi süreci, medyada geniş yankı uyandırmış ve birçok kişi tarafından yakından takip edilmiştir. Oyuncunun hayranları, geçirdiği rahatsızlığı büyük bir endişeyle karşılamış ve sürecin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte sevinçlerini dile getirmişlerdir. Alço’nun sağlık sorunuyla başa çıkma sürecinde yakınları ve sevenleri de büyük destek olmuş ve oyuncuya moral vermişlerdir.

Son olarak, Nuri Alço’nun sağlık sorununu atlatması ve taburcu olması, sevenlerini sevindirmiştir. Oyuncunun eşi Burcu Alço’nun yaptığı paylaşım da sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve Alço’ya olan destekleri artırmıştır. Türk sinemasının sevilen isimlerinden biri olan Nuri Alço’nun sağlığına kavuşması, sinema dünyasında da sevinçle karşılanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nuri Alço hastaneden taburcu oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!