G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.922,75
BTC2.096.801,23

Malatya’da Karakaya Baraj Gölü Kıyısında Ceset Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Malatya’nın Kuluşağı Mahallesi yakınlarındaki Karakaya Baraj Gölü kıyısında meydana geldi. Gölde su yüzeyinde hareketsiz halde yatan bir vatandaşın fark edilmesi üzerine, vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, cesedi karaya çıkardı. İlk incelemede, cesedin 10 gündür kayıp olan Hasan Bora’ya ait olduğu belirlendi.

Hasan Bora’nın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri de olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Hasan Bora’nın ölüm sebebi henüz netlik kazanmazken, yakınlarının ve çevresindekilerin ifadelerine başvurulacak.

Malatya Valiliği yetkilileri, konuyla ilgili olarak basına açıklama yaparak, olayın detayları hakkında bilgi verdi. Valilik, Hasan Bora’nın kaybolmasından bu yana yapılan arama çalışmalarına da değindi. Ayrıca, Bora’nın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Olayın meydana geldiği bölgede bulunan vatandaşlar, şok içinde olduklarını belirtti. Bölge sakinleri, Hasan Bora’nın kaybolmasının ardından sürekli olarak arama çalışmalarına katıldıklarını ve sonunda bu üzücü haberi aldıklarını söylediler. Bora’nın yakın çevresindeki insanlar da, kendisinin kaybolmasıyla beraber endişe içinde olduklarını ifade etti.

Hasan Bora’nın ölümü, çevresinde büyük üzüntü yarattı. Bora’nın yakınları ve sevenleri, cenazenin bulunmasının ardından derin bir hüzne kapıldı. Olayla ilgili detayların ortaya çıkmasıyla birlikte, Bora’nın ölümüyle ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Jandarma ekiplerinin ve Adli Tıp Kurumu’nun yürüteceği soruşturmanın netice vermesiyle birlikte, olayın ardındaki sır perdesinin aralanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatya’da Karakaya Baraj Gölü Kıyısında Ceset Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!