G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,85
CNY4,88
GBP45,43
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,68
GR. ALTIN2.924,70
BTC2.079.425,42

Otobüs Alt Geçide Sıkıştı, Kurtarma Operasyonu Başarılıyla Tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

G.M.S. adlı sürücü yönetimindeki yolcu otobüsü, Anadolu Otoyolu’nda seyahat ederken Mersin Limanı’na gönderilmek üzere Bolu kent merkezine CNG yakıt almak için gitmek üzere Paşaköy gişelerinden yol aldı. Sürücü, CNG istasyonuna gitmek amacıyla Küpçüler TOKİ alt geçidinden geçmek istedi. Ancak bu sırada otobüs, 3 metrelik yükseklikte olan alt geçide sıkıştı.

Sürücü durumu fark ederek hemen polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Ekipler, otobüsün bulunduğu yerden kurtarılması için hemen harekete geçti. Otobüsün kurtarılması için gerekli çalışmalar başlatıldı ve lastiklerinden hava indirilerek otobüsün alt geçitten çıkarılması için bir plan oluşturuldu.

Ekiplerin titiz çalışması sonucunda otobüsün lastiklerindeki hava indirildi ve araç çalıştırılarak yavaşça manevra yaparak sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sürücü, ekiplere destek olmak için ellerinden geleni yaparken, otobüsün kurtarılması için herkes seferber oldu.

Olay, sürücünün dikkatsizliği sonucu yaşanmış olsa da, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde otobüs zamanında kurtarıldı ve herhangi bir ciddi hasar olmadan olay sonuçlandı. Sürücü, yaşadığı bu stresli durumdan dolayı bir daha benzer bir olayla karşılaşmamak adına daha dikkatli olacağını belirtti.

Trafik akışı geçici olarak durdurulan olay yerinde, ekiplerin koordineli çalışması sayesinde otobüs kısa sürede kurtarıldı ve yoluna devam edebildi. Sürücü, ekiplere yardımları için teşekkür ederken, olayın etkilerini en aza indirmek adına hızlı ve etkili müdahalenin önemini bir kez daha görmüş oldu. Otobüsün kurtarılmasıyla birlikte trafiğin normale dönmesiyle olay yerindeki hareketlilik sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otobüs Alt Geçide Sıkıştı, Kurtarma Operasyonu Başarılıyla Tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!