G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,44
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,36
GR. ALTIN2.910,34
BTC2.119.706,22

Balıkesir’de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg’den 309 Gündür Haber Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜM BİLGİLER HARİTADA NOKTA ATIŞI YAŞATTI

Gönül Mahallesi’nde gerçekleştirilen arama çalışmalarında tüm imkanlar seferber edildi. Helikopter ile yapılan havadan arama çalışmalarında da herhangi bir iz bulunamadı. Drone ve insansız hava araçlarıyla detaylı arama çalışmaları yapıldı, ancak sonuç alınamadı. Ayrıca, bölgedeki tüm kuyular tek tek tarandı. Gönen Çayı’nda da aramalar yapıldı, ancak Korhan Berzeg’e dair bir bulguya ulaşılamadı. Olayın başından bu yana 309 gün geçmesine rağmen halen gizemini koruyan kaybolma olayı, bölge halkını derinden etkilemiş durumda.

AİLE ACILI BEKLEYİŞİ SÜRDÜRÜYOR

Korhan Berzeg’in ailesi ise hala umutlu bekleyişini sürdürüyor. Armutlu Kırsal Mahallesi’nde yaşayan aile, her gün umutla sevdiklerinin geri döneceği umuduyla beklemeye devam ediyor. Eşi Angela Berzeg, “Her gün haberi almak için bekliyoruz, her gün içimiz kararıyor. Umudumuzu kaybetmedik ama her geçen gün biraz daha zor oluyor” dedi. Aile, Korhan Berzeg’in bir an önce bulunması için yetkililerden destek bekliyor.

O GÜNDEN BUGÜNE GERÇEKLEŞENLER

Olayın yaşandığı 17 Haziran 2023 tarihinden bu yana geçen 309 gün boyunca birçok arama çalışması ve çabalara rağmen hala Korhan Berzeg’e ait bir iz bulunamadı. Bölgede yapılan arama çalışmaları tam 250 kilometrekarelik bir alana yayıldı. Jandarma ekipleri, AFAD ve gönüllü arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen kaybolan Korhan Berzeg hala geri dönmedi. Bölge halkı ve ailesi ise her geçen gün endişe ve umutsuzluk içinde beklemeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg’den 309 Gündür Haber Yok!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!