G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,44
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,36
GR. ALTIN2.910,34
BTC2.119.706,22

İstanbul’da Pazar Günü Trafikte Değişiklikler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir koşu etkinliği nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahlar belirlendiği bildirildi.

07.00-12.00 saatleri arasında, Üsküdar Harem Sahil Yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi, Abdullah Ağa Caddesi ve Kuzguncuk tünel çıkışı arasındaki kısımların ve bu noktalara bağlanan tüm cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Kapatılacak yollara alternatif olarak, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 Karayolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hakimiyet-i Milliye Caddesi, Halk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dr. Fahri Atabey Caddesi’nin kullanılabileceği vurgulandı.

Etkinlik nedeniyle trafiğe kapanacak olan yollar ve alternatif güzergahlar, hafta sonu gerçekleşecek olan koşu etkinliği için gerekli tedbirlerin alınması amacıyla belirlendi.

İstanbul’da herhangi bir aksamaya meydan vermemek adına, sürücülerin yukarıda belirtilen alternatif güzergahları kullanmaları ve bu noktaları dikkate almaları tavsiye ediliyor.

Yaklaşık beş saat sürecek olan etkinliğin, güvenli bir şekilde ve herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan tamamlanabilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtilen açıklamada, vatandaşlardan etkinlik saatleri içerisinde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, koşu etkinliğinin geçiş güzergahlarında görev alacak polis ekipleriyle birlikte, koşuya katılacak olan sporcuların ve izleyicilerin güvenliğini sağlamak amacıyla titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, koşu etkinliği süresince yaşanabilecek olası trafik yoğunluğunu minimize etmek ve herhangi bir aksaklığa meydan vermemek adına gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Bu önlemler doğrultusunda, sürücülerin etkinlik saatleri ve güzergahları konusunda bilgi sahibi olmaları ve planlamalarını buna göre yapmaları önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Pazar Günü Trafikte Değişiklikler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!