G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,93
CNY4,87
GBP45,54
EURO/USD1,11
BIST9.287,04
Petrol75,10
GR. ALTIN2.918,81
BTC2.117.430,11

Tottenham, Fenerbahçeli Yıldız Sebastian Szymanski İçin Harekete Geçiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tottenham, Fenerbahçeli yıldız Sebastian Szymanski için sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Szymanski için muhtemelen Fenerbahçe’nin kapısını çalacak tek takım olmayacak. Bayer Leverkusen ile Napoli de yıldız futbolcuyu radarına aldı. Londra ekibi, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu izliyor ve Giovanni Lo Celso ile yollarını ayırmaya hazırlanırken, Fenerbahçe’den Szymanski transfer etmek istiyor. Tottenham’ın sezon sonunda yaptığı teklifin 20 milyon euro olabileceği belirtiliyor.

Bayer Leverkusen ve Napoli’nin de Szymanski’ye talip olması durumunda Fenerbahçe’nin daha yüksek bir bonservis geliri elde edebileceği ifade ediliyor. Szymanski, Olympiakos maçında etkili bir performans sergileyerek takımına önemli katkı sağladı. 105 dakika sahada kalan oyuncu, şut denemelerinde başarılı olamadı ancak asist yaparak takımının golüne katkıda bulundu. Toplamda 12 gol atan ve 17 asist yapan Szymanski, savunmaya da katkı yaparak 3 top çaldı ve 2 şut engelledi.

Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ın ilgisinin arttığı bildiriliyor. 24 yaşındaki oyuncunun Tottenham’ın radarında olduğu ve Feyenoord formasını giydiği dönemden beri takip edildiği belirtiliyor. Szymanski, Fenerbahçe’deki performansıyla Tottenham’ın dikkatini çekmeyi başardı ve İngiliz ekibinin kadrosunu güçlendirmek istediği ifade ediliyor.

Bayer Leverkusen ve Napoli’nin de Szymanski’yi transfer etmek istemesi durumunda Fenerbahçe’nin elini güçlendirebileceği kaydediliyor. Szymanski’nin enerjisinin ve futbol zekasının, takımına önemli katkılar sağladığı vurgulanıyor. Fenerbahçe’nin bu transferden iyi bir gelir elde etmesi beklenirken, Szymanski’nin gelecek sezon için de performansını artırmaya devam etmesi bekleniyor. 105 dakika sahada kalan oyuncunun mücadeleci ruhu ve asist yeteneği, Tottenham’un ona olan ilgisini artırmış durumda. Tottenham’ın yapacağı teklif ve transfer süreci önümüzdeki dönemde netleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tottenham, Fenerbahçeli Yıldız Sebastian Szymanski İçin Harekete Geçiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!