G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Sarıyer’de Taksici Cinayeti: Yaşar Yanıkyürek’in Ölümüyle İlgili Toplantı Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 17 Nisan 2024 tarihinde saat 16.30 sıralarında Tarabya Mahallesi, Pamuk Sokak’ta meydana geldi. Beş yerinden bıçaklanarak öldürülen Yaşar Yanıkyürek’in cansız bedeni hareket halindeki otomobilden yola atıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Yanıkyürek’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Yanıkyürek’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ekipleri, Yanıkyürek’i öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın ardından taksicinin iş arkadaşı İlyas Uzun, yaşananları anlatarak taksicinin direnmesi sonucu öldürüldüğünü belirtti. Para istemek amacıyla bıçaklandığını ifade eden Uzun, güvenlik konusunda daha etkili önlemlerin alınmasını talep etti. Diğer bir meslektaşları olan Tuncay Tek, taksicilerin yaşadığı güvenlik sorunlarına dikkat çekerek, meslektaşlarının can ve mal güvenliği için acil çözümler talep etti. Taner Kiziroğlu ise, Yaşar Yanıkyürek’in dürüst ve çalışkan bir kişi olduğunu vurgulayarak, güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.

İstanbul Valiliği, saldırganın yakalandığını ve emniyet işlemlerinin devam ettiğini açıkladı. Olayın ardından taksiciler, Sarıyer’de öldürülen meslektaşları için bir araya geldi. Yüzlerce taksici, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan gasilhaneye getirilen Yaşar Yanıkyürek’in cenazesine eşlik etti. Meslektaşları, güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ederek, yetkililerden daha etkin önlemler alınmasını istedi.

İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Deniz Dündar, taksicilerin sürekli olarak güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını belirterek, yaşanan ölümlerin son bulması için ciddi önlemlerin alınmasını talep etti. Dündar, taksicilerin helalleşerek evden çıkmak istemediklerini vurgulayarak, yetkililerden daha etkin önlemler alınmasını ve mesleklerini daha güvenli hale getirilmesini istedi. Taksiciler, artan güvenlik sorunlarına dikkat çekerek, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve güvenlik önlemlerinin artırılmasını beklediklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sarıyer’de Taksici Cinayeti: Yaşar Yanıkyürek’in Ölümüyle İlgili Toplantı Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!