G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.491,24

Anpa Gross AVM’nde Hamburger İade Tartışması Kanlı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Esenyurt’ta bulunan Anpa Gross AVM’de meydana geldi. Geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda bir genç kız, restorandan sipariş ettiği hamburgerin köftenin pişmediğini iddia ederek iade etmek istedi. Ancak restoran çalışanları burgeri değiştiremeyeceklerini belirtti. Bu duruma sinirlenen genç kız ile restoran çalışanları arasında sözlü bir tartışma başladı.

Tartışma sırasında iddiaya göre çalışan personel genç kıza argo bir cevap verince işler kızıştı. Genç kızın alışveriş merkezinde bulunan arkadaşları, çalışanları tekme tokat dövmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine güvenlik görevlileri duruma müdahale etti. Ancak tarafların birbirinden şikayetçi olması üzerine polis ekipleri çağrıldı.

Çok sayıda polis ekibi olay yerine gelirken, iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Taraflar polis merkezine götürülürken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Yaşanan yumruklu kavga, AVM’de bulunan diğer müşterileri de korkuttu. Olayın ardından AVM yönetimi, konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Polis ekipleri olayı soruştururken, tarafların ifadesine başvurdu. Olayın detayları ve sebepleri ise henüz netlik kazanmadı. Esenyurt’ta yaşanan bu olay, alışveriş merkezlerinde güvenlik önlemlerinin yetersizliği konusunda endişeleri arttırdı. AVM yetkilileri, benzer olayların önüne geçmek için gerekli tedbirleri almaları gerektiğine dair çağrılar yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda da benzer olayların yaşandığı Esenyurt’taki AVM’lerde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anpa Gross AVM’nde Hamburger İade Tartışması Kanlı Bitti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!