G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,08
CNY4,84
GBP45,36
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.842,31
BTC2.168.096,91

Fatih Terim’in Kararı: Panathinaikos Başkanı ile Devam!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Panathinaikos’un başkanı Giannis Alafouzos, lig sıralamasının ne olursa olsun Fatih Terim ile devam etme kararı aldı. Yeni sezon için kamp programı belirlendi ve transfer çalışmaları başladı. Tecrübeli teknik adamın, Panathinaikos ile yoluna devam etmeye karar verdiği açıklandı.

Fatih Terim, Panathinaikos’u çalıştırmaya devam etme kararı aldı. Gelecek sezon planlaması için Başkan Giannis Alafouzos ile bir araya geldi ve lig sıralaması ne olursa olsun takımla devam etmeye karar verdi. Transfer çalışmaları için harekete geçildi ve yeni sezon için kamp yeri olarak Avusturya belirlendi.

Panathinaikos, lider AEK’nın ardından ikinci sırada yer alıyor. Terim ve ekibi, 13 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek için mücadele ediyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlanmış olup, kamp programı hazırlıkları da devam ediyor. Başkan Alafouzos’un desteğiyle takımın hedefi, şampiyonluk unvanını geri kazanmak.

Panathinaikos’un başkanı Giannis Alafouzos ve teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezon için planlamalarını yapmak üzere bir araya geldiler. Lig sıralamasının ne olacağına bakılmaksızın Terim’in takımla devam etme kararı aldığı açıklandı. Transfer çalışmalarına hız verilirken, yeni sezon için kamp programı da Avusturya’da belirlendi. Panathinaikos, şu anda Şampiyonluk Turu’nda ikinci sırada yer alıyor ve Terim liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Fatih Terim, Panathinaikos’un başkanı Giannis Alafouzos ile gelecek sezon planları hakkında görüştü. Lig sıralaması ne olursa olsun takımla devam etme kararı alan Terim, transfer çalışmalarına başladı. Panathinaikos’un hedefi, uzun yıllardır hasret kaldığı şampiyonluk unvanını geri kazanmak. Şu anda ikinci sırada bulunan takım, lider AEK’nın gerisinde yer alıyor ve Terim, tecrübesiyle takımı zirveye taşımayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Terim’in Kararı: Panathinaikos Başkanı ile Devam!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!