G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Pegasus’un Ekonomi Sınıfı Yolcularını Vurduğu Skandal Karar: Kabin Bagajı Ücretli!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pegasus Havayolları, ekonomi sınıfında ücretsiz bagaj hizmetini kaldırma kararı aldı. Bundan böyle, ekonomi sınıfından bilet alan yolcular kabin bagajı hizmetinden yararlanamayacak ve sadece koltuk ödemelerini yapacak. Bu kararın ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiler yükseldi. Skandalın ardından “Fakirler eşyalarını kucağında taşıyacak. Otobüsle seyahat nelerine yetmiyor?” gibi yorumlar yapıldı.

Daha önceki uygulamada, ekonomi sınıfından bilet alan yolculara kişi başına 15 kilogram ücretsiz bagaj hakkı tanınıyordu. Bu hak dışında yolcuların yemek gibi hizmetler için ekstra ücret ödemesi gerekiyordu. Ancak yeni gelişmelerle birlikte ekonomi sınıfı yolcularının sadece koltuk ödemelerini yapması gerekecek. Bu durum ise yoğun eleştiri aldı.

Pegasus’un bu kararı, ekonomi sınıfında seyahat eden genellikle düşük bütçeli yolcuları etkileyecek gibi görünüyor. Ücretsiz bagaj hakkının kaldırılmasıyla, bu yolcuların seyahat maliyetlerinin artabileceği düşünülüyor. Pegasus’un bu kararının havayolu endüstrisinde yaratacağı etki merak konusu. Bu durumun havayolu endüstrisinde bir dönüşüm yaratması muhtemel.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pegasus’un Ekonomi Sınıfı Yolcularını Vurduğu Skandal Karar: Kabin Bagajı Ücretli!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!