G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,11
CNY4,87
GBP45,76
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,73
GR. ALTIN2.906,44
BTC2.190.363,96

Uçuruma Yıldırım Hızıyla Yuvarlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçenin Tepeköy köyünde meydana gelen bir olayda, Bayram A. (40) idaresindeki traktör, Çayır Yayla istikametine seyir halindeyken yol üzerine yuvarlanmış taşları temizlemek amacıyla durdu. Taşların temizlenmesinin ardından traktör tekrar hareket etmek için ileri yerine geri vitese takıldı ve kontrol kaybedilerek 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Yaşanan bu kaza sırasında, traktörden son anda atlayan sürücü Bayram ve oğlu Erdem A. (18) hafif sıyrıklarla kurtulmayı başardılar. Ancak traktör, kaza sonucunda kullanılamaz hale geldi.

İHA kaynaklı bu haberde verilen bilgilere göre, olayın seyri oldukça şans eseri sonuçlanmıştır. Bayram A. ve oğlu Erdem A.’nın traktörden atlayarak kurtulmaları, kazanın daha büyük bir faciaya dönüşmesini engellemiştir. Her iki kişinin de hafif şekilde yaralanmalarıyla atlatılan bu kaza, dikkatleri traktör kullanımı esnasında alınması gereken tedbirler üzerine çekmektedir.

Tepeköy köyünde yaşanan ve adeta bir faciaya yol açabilirdi nitelikte olan bu olay, traktör kullanımının dikkat ve özen gerektiren bir faaliyet olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. Bayram A. ve oğlu Erdem A.’nın kazadan hafif sıyrıklarla kurtulmuş olmaları, olası bir trajediyi önlemiş ve her iki şahsın da hayatlarını kurtarmıştır.

Kazanın ardından traktörde meydana gelen büyük maddi hasar da düşünüldüğünde, kazanın boyutu daha da belirgin hale gelmektedir. Yaşanan kaza sonrasında ilgili makamlar tarafından yapılan inceleme neticesinde, traktör kullanımında dikkat edilmesi gereken unsurlar ve alınması gereken önlemler tekrar gözden geçirilmelidir.

İlçenin Tepeköy köyünde yaşanan traktör kazasının ardından, Bayram A. ve oğlu Erdem A.’nın yaşadıkları bu şans eseri kurtuluş, traktör kullanımının ne kadar dikkat ve özen gerektirdiğini bir kez daha göstermiştir. Her iki şahsın da hafif yaralarla kurtulduğu kaza sonrasında, kazaya sebep olan faktörler üzerinde detaylı bir inceleme yapılarak benzer vakaların önüne geçilmesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uçuruma Yıldırım Hızıyla Yuvarlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!