G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.165.888,28

Starbucks’ta Pompalı Tüfekli Saldırı: Kargaşa ve Yaralı Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’nde bulunan alışveriş merkezindeki Starbucks adlı kafede meydana gelen olayda Kahramanmaraş’ta kimliği belirlenemeyen bir kişi, müşterilerin bulunduğu sırada Starbucks kahve zinciri şubesinin önüne gelerek pompalı av tüfeğiyle mekanın camlarına ateş açtı. Ardından taşlı saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırı sırasında büyük bir kargaşa yaşanırken, insanlar panik içinde sağa sola kaçıştılar.

Saldırı sonucunda bir kişi, silah saçmalarından birinin ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaşın ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir araştırma başlattı.

Kahramanmaraş’taki Starbucks şubesinde meydana gelen saldırıyla ilgili olarak henüz kimliği tespit edilemeyen saldırganın ne amaçla ve hangi sebeple bu saldırıyı gerçekleştirdiği bilinmiyor. Polis ekipleri, olayın ardındaki gizemi çözmek ve saldırganı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın yaşandığı alışveriş merkezi ve Starbucks şubesi, saldırının ardından güvenlik önlemlerini arttırdı. Hem alışveriş merkezi içerisinde hem de dışında polis ekipleri önlemlerini sıkılaştırdı ve bölgeye geniş çaplı bir güvenlik operasyonu başlattı.

Saldırı sonrası Kahramanmaraş’ta genel bir endişe ve tedirginlik hakim oldu. Şehirde yaşayan insanlar, benzer olayların tekrarlanmaması ve güvenliklerinin sağlanması adına yetkililerden önlem almalarını talep ettiler. Saldırının şokunu üzerinden atamayan vatandaşlar, günlük hayatlarını sürdürmeye çalışırken olayın etkisi hala devam ediyor.

Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor. Ayrıca çevrede bulunan tanıklardan da ifade alınıyor ve saldırıyla ilgili herhangi bir ipucu elde etmeye çalışılıyor. Saldırganın yakalanması ve olayın aydınlatılması için polis ekiplerinin titiz bir çalışma yürüttüğü biliniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Starbucks’ta Pompalı Tüfekli Saldırı: Kargaşa ve Yaralı Var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!