G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.148.462,75

Yabancı Uyruklu Anne ve Baba, Bebek Cesedinin Bulunduğu Olayda Gözaltına Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Mahallesi’nde yaşanan olayda, saat 17.00 sularında boş arazide bebek cesedinin gömüldüğü ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda toprağa gömülü bebek cesedi bulundu. Bebeğin geçtiğimiz Pazar günü gömüldüğü belirlendi.

Olayla ilgili yapılan incelemede, bebeğin ölü doğduğu iddia edilen yabancı uyruklu anne ve baba olduğu tespit edildi. Bu şüpheli kişiler, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Bebeğin nasıl öldüğü ve neden gömüldüğü konusunda araştırmalar devam ediyor.

Yenidoğan Mahallesi sakinleri, bu trajik olay karşısında büyük bir şok yaşadı. Mahalle sakinlerinden biri, “Bu tür olayların bizim mahallemizde olmasını istemeyiz. Bu durum bizi üzüyor ve endişelendiriyor.” diyerek duygularını ifade etti.

Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bebeğin ölüm nedeni ve ailedeki diğer kişilerin durumuyla ilgili daha fazla bilgi elde etmek için soruşturmaya devam ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yabancı Uyruklu Anne ve Baba, Bebek Cesedinin Bulunduğu Olayda Gözaltına Alındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!