G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,78
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.921,33
BTC2.245.146,87

Eminönü’nde Bayram Yoğunluğu Havadan Görüntülendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un en kalabalık ve popüler bölgelerinden biri olan Eminönü, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Tatilin keyfini çıkarmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri haline gelen Eminönü, özellikle Sancaktepe ve Güngören gibi şehirlerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı.

Tatilin keyfini çıkarmak isteyenler arasında yer alan Rezzan Adikti, günlük rutinlerinden farklı olarak Eminönü’ne çıktıklarını belirtti. Sancaktepe’den gelerek Eminönü’nü ziyaret ettiklerini ifade eden Adikti, “Bugün bayağı cıvıl cıvıl, güzel, insanlar eğleniyor. Sancaktepe’den geliyorum” dedi. Rize’den gelen Yağmur Uluçetin ise kuzeninin düğününe katılmak için İstanbul’u tercih ettiğini söyledi. Ancak kalabalık ve yoğunluktan şikayet eden Uluçetin, “Çok yorucu geçiyor, çok kalabalık. Adım atacak yer yok, geri kaçıyoruz, geldiğimiz gibi geri dönüyoruz” diye konuştu.

Tatilin tadını çıkarmaya çalışan diğer bir ziyaretçi Munci Fırat ise Güngören’den Eminönü’ne geldi. Mesleğinin terzilik olduğunu belirten Fırat, günün yoğun geçtiğini ve kalabalıktan dolayı pek keyif alamadıklarını dile getirdi. Çocuklarıyla birlikte Eminönü’ne geldiğini belirten Fırat, “Benim meslek terzilik, yoğun geçti. Çocukları getireyim dedim, iyi ki getirmemişim baksana iğne atsan yere düşmez. Boşaldı dediler İstanbul’a ama dolmuş meğerse, yollarda bedava olunca saldırmış Eminönü’ne” şeklinde konuştu.

Eminönü’nde yaşanan bu yoğunluk ve kalabalık, Ramazan Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren ziyaretçiler tarafından da hissedildi. İnsanların tatilin tadını çıkarmak için tercih ettiği Eminönü, tarihi dokusu ve canlı atmosferiyle ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Eminönü, Ramazan Bayramı tatilinde de renkli ve hareketli görüntülere sahne oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eminönü’nde Bayram Yoğunluğu Havadan Görüntülendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!