G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,14
CNY4,88
GBP45,71
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.041,50

Çeşme’de Bayram Tatili Yoğunluğu! Güvenlik Önlemleri Arttırıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşme, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü. Tatilin başlamasından kısa bir süre önce rezervasyonlar yüzde 80’lere ulaşırken, bayramın ikinci gününde doluluk oranı yüzde 100’e çıktı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, nüfusun 1 milyonu aştığı Çeşme’de güvenliği korumak için ek tedbirler aldı. 200 polis ve 90 jandarma görevlisi, asayişin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Çeşme ve özellikle Alaçatı’da uzun araç kuyrukları oluştu. Güvenlik ekipleri, tatilcileri karşılayarak kolonya döktü ve şeker ikram etti. Ilıca Plajı’nda güneşlenen ve denize giren tatilcilerle dolup taşan Çeşme ve Alaçatı sokakları, esnafa da hareketlilik getirdi. Restoran ve kafelerde bayram coşkusu yaşanıyor. Ayrıca, 18 Nisan’da başlayacak olan 13. Alaçatı Ot Festivali’nde de yoğunluk bekleniyor.
Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi sahilinde de yoğunluk yaşandı. Tatilciler, güzel havanın tadını çıkartırken sahil bandında yürüyüş yaptı, çay içti ve çocuklar eğlendi. Trafik yoğunluğu nedeniyle ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.
Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerine gelen tatilciler, toplam 43 bin araç girişi ile yoğunluk oluşturdu. Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak için mesailerine devam ederken, vatandaşlar seyir terasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Marmaris ve Datça’ya 90 bin araç girişi olduğu bildirildi.
Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra, bayramın ikinci gününde tatilcilere ev sahipliği yaptı. Amasra Kalesi ve Çekiciler Çarşısı’nda yoğunluk yaşanırken, esnaf ve turistler güzel havanın tadını çıkardı. Artan araç trafiği nedeniyle emniyet ve jandarma ekipleri tedbirlerini arttırdı. Kuşadası’na 184 bin araç girişi yapılırken otellerin doluluk oranı da yüzde 90’a ulaştı. Kentte sahil bandı ve turistik bölgelerde yoğunluk gözlemlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çeşme’de Bayram Tatili Yoğunluğu! Güvenlik Önlemleri Arttırıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!