G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.203,60

İstanbul’da Bayram Yoğunluğu: Adalar’da Vapur Kuyrukları Büyüdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bayram tatili nedeniyle sahiller ve turistik mekanlar yoğun ilgi gördü. Özellikle Adalar, vatandaşların tercih ettiği yerler arasındaydı. Sabahın erken saatlerinde Kadıköy iskelesinde uzun kuyruklar oluştu ve Adalar’a giden vapurların yoğunluğu nedeniyle ek seferler düzenlendi. Bursa’dan gelen Yaşar Petek, Adalar’a gitmek için uzun kuyruklarda bekleyerek, ilk defa gittiği Adalar’ı bayram tatilinde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Adalar’a gitmek için sıra bekleyen diğer vatandaşlardan Elif Öztürk, kalabalığın beklenenden yoğun olduğunu ifade etti. Mücahit Koç ise Adalar’da tatil yapmak için gittiklerini ve yaklaşık bir saat kuyrukta beklediklerini söyledi. İstanbul’da bayram dolayısıyla Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi de yoğunluk yaşadı. Simitçi Veysi Maskan, bayram nedeniyle Taksim’in kalabalık olduğunu ve ücretsiz toplu taşımanın da etkisiyle insanların yoğun bir şekilde bölgede bulunduğunu belirtti.

Dönerci Hayri Taş, bayram günlerinde dahi hizmet vermeye devam ettiklerini ve bayramın bereket getirdiğini ifade etti. İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 70’e ulaşırken, köprülerde ve otoyollarda büyük yoğunluk yaşandı. Saat 15.00 itibarıyla yoğunluk yüzde 71’e ulaşırken, ilerleyen saatlerde bir miktar azaldı. Ancak Anadolu Yakası’nda Kadıköy D-100 Karayolu’nda trafik sıkışıklığı devam etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre, ülkenin iç ve doğu kesimlerinde yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor. Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de pus ve sis beklenirken, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’da çığ tehlikesi ve kar erimeleri uyarısı yapıldı. Rüzgarın genellikle kuzey ve doğu yönlerden esmesi beklenirken, kuvvetli rüzgar uyarısı da yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki 5 gün için hava durumu tahminlerini paylaştı. Günlük hava durumu tahminlerine göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ve genellikle bulutlu geçeceği öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Bayram Yoğunluğu: Adalar’da Vapur Kuyrukları Büyüdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!