G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.203,60

Eyüpsultan’da Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralı Kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan’da, Adnan Menderes Köprülü Kavşak’ta meydana gelen kaza, saat 03.30 sıralarında gerçekleşti. Olayın detaylarına göre, O-3 Karayolu Okmeydanı ayrımından Adnan Menderes Köprülü Kavşağı’na giren 34 HJC 291 plakalı motosikletin sürücüsü, virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle motosiklet sürüklenirken, sürücü ve yolcu olarak bulunan iki kişi yola savruldu.

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kavşakta trafiği yavaşlatarak önlem alırken sağlık ekipleri yola savrulan kişilere müdahale etti. Yapılan incelemeler sonucunda, Hüseyin Güzel’in hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer yolcu olan Ali Güzel ise yaralı olarak kurtuldu. Kaza haberi alan yakınları olay yerine geldi.

Olay yerindeki inceleme çalışmalarının ardından, Hüseyin Güzel’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ali Güzel ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir çalışma başlattı.

Bu üzücü kazanın yaşandığı Eyüpsultan Adnan Menderes Köprülü Kavşak’ta, virajın alınamaması sonucu motosikletin bariyerlere çarpmasıyla bir genç hayatını kaybetti, diğer yolcu ise yaralı olarak kurtuldu. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile olayın detayları belirlendi ve kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazazedelerin yakınları da olay yerine gelerek üzüntülerini dile getirdi. Hastaneye kaldırılan yaralı, tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden gencin cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu Morgunda incelenecek. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir araştırma yapacak ve olayın nedenlerini belirlemeye çalışacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralı Kurtuldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!