G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.252.317,13

Melikgazi’de Alkollü Sürücü Polisi 15 Dakika Kovaladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melikgazi ilçesinde bulunan Kocatepe Mahallesi’nde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir uygulama sırasında, M.K. isimli şahsın kullandığı 38 GF 059 plakalı araç durdurulmak istendi. Ancak sürücü polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika süren bir takip sonucunda otomobil, Anbar Mahallesi’nde bulunan 3018 Sokak’taki bir apartmanın önünde durduruldu.

Durumun değerlendirilmesi sonucunda yakalanan sürücü M.K.’nın alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye ‘alkollü araç kullanmak’, ‘polisin dur ihtarına uymamak’ ve ‘trafiği tehlikeye düşürmek’ suçlarından toplamda 54 bin 562 TL para cezası uygulandı. Ayrıca takip sırasında alkollü sürücünün park halindeki bir araca çarparak zarar verdiği de belirlendi ve sürücü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Bu olay, Melikgazi ilçesindeki Kocatepe Mahallesi’nde gerçekleşti. Saat 23.00 sıralarında yaşanan olayda, polis ekipleri M.K.’nın kullandığı aracı durdurmak istedi ancak sürücü kaçmaya başladı. Takibin ardından otomobil Anbar Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın önünde durduruldu ve sürücü yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen sürücüye yüksek miktarda para cezası kesilirken, park halindeki bir araca zarar verdiği de ortaya çıktı ve sürücü gözaltına alındı.

Sonuç olarak, Melikgazi ilçesindeki polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir uygulama sırasında alkollü bir sürücünün kaçmaya çalıştığı ve polisin takibi sonucu durdurularak cezai işlem uygulandığı bir olay yaşandı. Sürücünün alkollü araç kullanması, polisin dur ihtarına uymaması ve trafikte tehlike oluşturması gibi suçlardan dolayı ciddi bir para cezasına çarptırıldığı olayda, park halindeki bir araca zarar vermesi de dikkat çekti. Sürücünün gözaltına alınmasıyla sonuçlanan bu olay, ilçe genelinde trafik güvenliği önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Melikgazi’de Alkollü Sürücü Polisi 15 Dakika Kovaladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!